IN ITALIA - DENMARK

1800 nøje udvalgte ferieboliger og hoteller i ItalienHos os får du mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. ...

IN ITALIA - DENMARK

1800 nøje udvalgte ferieboliger og hoteller i Italien
Hos os får du mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi sætter nemlig en ære i at finde autentiske og nye destinationer med en helt særlig charme og gæstfrihed - og er du mere til klassiske og meget turistvenlige rejsemål, så finder du naturligvis også det i vores onlinekatalog. Udvalget er bredt og spænder fra små, vedkommende B&B, ferielejligheder og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og feriecentre fulde af faciliteter langs kysten.
Banker dit hjerte også for Italien?
Det gør vores nemlig! Derfor giver vi dig med glæde erfaringsbaseret og kompetent vejledning om hele Italien og alle vores 1800 ferieboliger og hoteller. Og det koster dig slet ingenting. Vi har alle boet i Italien og taler italiensk - og det må du hjertens gerne drage fordel af. Så har du brug for fif om transport eller lignende, kan du altid spørge os, for vi lægger mærke til meget mere end blot vores ferieboliger, når vi rejser Italien tyndt for dig!
Bestil din ferie i Italien 2017 allerede nu
Er du "italiano" af sind, så ved du måske også allerede nu, hvor du gerne vil hen på ferie i 2017? Du ved sikkert også, at de bedste ferieboliger bliver udsolgt lang tid i forvejen? Der er ikke noget så ærgerligt som at gå glip af en god ferie, fordi man ikke lige fik bestilt i god tid, og det vil vi gerne gøre noget ved. Vi har derfor åbnet op for at du kan forhåndsbooke din rejse til Italien allerede nu.